Yakult Plus: Een andere smaak én dat beetje extra.

In ieder flesje Yakult Plus zitten 20 miljard unieke en vertrouwde L. casei Shirota bacteriën, plus vezels en vitamine C.

Ingrediënten Yakult Plus: water, magere melk, zoetstof: maltitolsiroop, dextrine, glucose-fructosesiroop, aroma’s, vitamine C, zoetstof: steviolglycosiden (zoetstof van natuurlijke oorsprong) en L. casei Shirota bacteriën.

Yakult Plus is glutenvrij.

Gekoeld bewaard bevat Yakult Plus minimaal 20 miljard 
L. casei Shirota bacteriën per flesje.

Voedingswaarde per 100 ml per flesje (65 ml)
Energie (kcal/kJ)
46 / 193
30 / 125
Vetten (g)
0
0
--- waarvan verzadigde vetzuren (g)
0
0
Koolhydraten (g)
11
6.8
--- waarvan suikers (g)
4.2
2.7
Eiwitten (g)
1.3
0.08
Zout (g)
0.04
0.03
Vezels (g)
3.2
2.1
Vitamine C (mg)
19% (23%)
12% (15%)

Isolée en 1930 par le Dr. Shirota, le ferment lactique Lactobacillus casei Shirota est présente dans Yakult Original et Yakult Plus.